Urgentie aanvragen

Start aanvraag

Als u zich in een acute noodsituatie bevindt dan kunt u een aanvraag voor urgentie indienen. Lees vooraf de redenen waardoor u wel of niet in aanmerking komt voor urgentie.

Ook is het verstandig vooraf de voorwaarden voor een urgentie-aanvraag goed door te lezen. Klik op deze link om naar deze voorwaarden te gaan.

Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan kunt u via onderstaand formulier een urgentie-aanvraag indienen. Doorloop alle vragen en volg de instructies goed op. Als uw aanvraag niet compleet is, nemen we deze niet in behandeling.

U ontvangt binnen één week een ontvangstbevestiging. Heeft u deze na een week niet ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@urgentie-commissie.nl.

s

LET OP

Er zijn bedrijven die veel geld vragen om u te helpen bij het aanvragen van urgentie. Deze bedrijven beweren dat u in aanmerking komt voor urgentie. Kijk goed naar onze voorwaarden. Als u daar niet aan voldoet, heeft een urgentieaanvraag geen zin. Wij vragen géén kosten voor het aanvragen van urgentie.

u

HULP NODIG?

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van urgentie? Dan kunnen mensen gebruik maken van vrijwilligers in de verschillende wijken.

Lukt het niet om de aanvraag digitaal te verzenden? Dan kunt u de aanvraag ook per post opsturen.
Urgentiecommissie | Postbus 29 | 5000 AA Tilburg

Aanvullende vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!